Посетете ни във Facebook
Facebook
Посетете ни в Google+
Google+
Гледайте ни в Youtube
Потърсете ни в Skype
0878 05 07 07, 0878 05 20 20

За нас

„Маджестик Травел” е туристическа агенция с лиценз за туроператор и туристически агент РК – 01-7369, застраховка „Отговорност на туроператора“ №170315000012 към „Дженерали Застраховане“ АД, с насоченост към групови и индивидуални пътувания.Фирмата e специализиранa в организиране на автобусни и самолетни екскурзии и почивки в страната и чужбина. Нашата цел е да предложим индивидуално обслужване на всички клиенти и да успеем да отговорим на Вашите най-разнообразни интереси.
„Маджестик Травел“ Ви предлага:

* Хотелски резервации в страната и чужбина
* Автобусни и самолетни екскурзии
* Сезонни- морски и планински почивки в страната и чужбина
* СПА почивки в България и чужбина
* Организиране на фирмени мероприятия: тиймбилдинги, семинари, конференции в страната и в чужбина
* Зелени училища
* Круизни пътувания
* Медицински застраховки с помощ при пътуване в чужбина.

Ние ще Ви предложим самолетни и автобусни екскурзии в Европа са с богати маршрути и прекрасни културни турове, които запознават участниците в тях с историята, паметниците, архитектурните забележителности на градовете, включени в програмите.

Ако бъдете наш клиент- ние се ангажираме да Ви информираме и изпращаме атрактивни и изгодни екскурзии, реклами на хотели, оферти за празници и др. на Вашият интернет адрес.
При конкретен интерес от Ваша страна, ще Ви предоставим пълна информация и подробна оферта за желаната от Вас екскурзия или мероприятие.

Ако бъдете наш клиент – ние ще имаме удоволствието да Ви предоставим най-добрите цени на билети, хотелски нощувки, пътувания и екскурзии.

Нашата основна цел е да бъдем максимално полезни на Вас, на Вашата компания, семейство и служители.