Посетете ни във Facebook
Facebook
Посетете ни в Google+
Google+
Гледайте ни в Youtube
Потърсете ни в Skype
0878 05 07 07, 0878 05 20 20

Коледни и Новогодишни оферти

Нова година 2024 в ЧАНАККАЛЕ, 3 нощувки с автобус
Продължителност: 4 дни / 3 нощувки
Транспорт: Автобус
Маршрут:
София - Чанаккале - София
Дати на отпътуване:
30.12.2023 г.
Или се свържи с нас на телефон 0878 05 07 07
Програма
НОВА ГОДИНА 2024 В ЧАНАККАЛЕ
Новогодишна нощ на брега на Дарданелите
30.12.2023 - 02.01.2024 - 3 нощувки


ПРОГРАМА С ОТПЪТУВАНЕ НА 30.12.2023

1 ден /30.12.2023/
Тръгване в 05.30ч. от гр. София автогара Сердика по маршрут София-Пловдив-Хасково-Капитан Андреево-Чанаккале.
Пътуване към гр.Чанаккале. Града е разположен от двете страни на протока Дарданели. Преминаване на протока Дарданели, който свързва Мраморно и Егейско море е по открития през март 2022г. мост над Дарданелите. Бреговете му докосват и двата континента – Европа и Азия. Редовно между двата бряга плават фериботи, а заедно с пристанищата в Карибита, Галиполи, Бозджаада и Кючуккую е марината, където акостират луксозни яхти, преминаващи през протока Дарданели. Често плавателните съдове са собственост на туристи, които са избрали Чанаккале за своята почивка на място с богата история, легенди и природни дадености. Настаняване след 14.00 в избрания хотел.
Свободно време за почивка и разглеждане на комплекса. Вечеря. Нощувка.

2-ри ден /31.12.2023/:
Закуска. По желание полудневна екскурзия до древния град Троя и руините на Асос. Троя е град съществуващ повече от 4000 години и познат като център на древните цивилизации. В Троя се пази въобръжаем модел на дървения кон, който Гърците използвали, за да завладеят Троя с хитрост по време на митичната война породена от хубавата Елена. Посещение на Руините на Асос, Храма на Атина , Пристанището в селището Бехрамкале, Античният театър. Акрополът на Асос (Бехрамкале) се извисява на 238 м. над морското равнище. Тук през VI в.пр.Хр. е построен храмът на Атина. В момента дорийският храм е пазител на полуостров Бига и на залива Едремит. Ще останем, за да видим руините за да се насладим на спиращата дъха гледка към залива Едремит, На терасовидния бряг към морето са запазени останки от агора, гимназиуми театър. Възможност за обяд в атрактивен рибен ресторант, насладете се на безспорно едни от най-вкусно приготвените пресни риби и морски деликатеси. Следобяд връщане в хотела и възможност за релакс в СПА центъра на хотела. Приготовления за новогодишната нощ. Празнична вечеря с богата шоу програма в балния салон на хотела с известни изпълнители и български дисководещ. Новогодишното меню за вечеря е на база ALL inclusive, с включени местни алкохолни и безалкохолни напитки без лимит до 02.00 часа, след което се заплащат.
Честита Нова Година!!!
Възможност да продължите празника в нощният бар на хотела. Нощувка.

3-ти ден /01/.01.2024/
Късна закуска. Свободно време за почивка в комплекса на хотела или посещение на най-големите търговски центрове в региона. Панорамна разходка и разглеждане на Чанаккале. Вечеря. Нощувка.

4-ти ден /02.01.2024/
Закуска и отпътуване за гр. Одрин, разглеждане. Отпътуване за България. Късно вечерта пристигане в София.

В ПАКЕТНИТЕ ЦЕНИ Е ВКЛЮЧЕНО:
 • 3 нощувки със закуски
 • 2 вечери на блок маса без напитки.
 • Транспорт София - Чанаккале - София с комфортен, лицензиран за международен транспорт автобус ,
 • Медицинска застраховка по време на пътуването с покритие за COVID-19.
 • Празнична Новогодишна вечеря с богата програма с участието на български дисководещ, Новогодишното меню за вечеря е на база ALL inclusive, с включени местни алкохолни и безалкохолни напитки без лимит до 02.00 часа, след което се заплащат.
 • безплатно ползване на басейни,фитнес,сауна и др.
 • ПОСЕЩЕНИЕ НА гр. ОДРИН!
 • Обслужване на място в Турция от представител на "Туроператорът" и на фирмата партньор на "Туроператорът"
 • митнически и магистрални такси.

ПАКЕТНИТЕ ЦЕНИ НЕ Е ВКЛЮЧЕНО:
 • Посещение на древния град Троя и руините на Асос
 • Обяд в атрактивен рибен ресторант
 • Медицинска застраховка за лица от 65 години до 69 години - доплащане 8 лв.
 • Медицинска застраховка за лица от 70 години до 79 години - доплащане 16 лв
 • Лица от 80г. и нагоре - доплащане 20 лв.
 • Разходи от личен характер.
 • Трансферите от други населени места
 • Застраховка отмяна на пътуване- доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Възможност за добавяне на такава застраховка става само в деня на сключване на договора!

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:
 • Депозит в размер на 25% от пакетната цена
 • Доплащане до 21 дни преди заминаване / не по късно от 08.12/

Новогодишна нощ на брега на Дарданелите

ЗАБЕЛЕЖКА!
НАСТАНЯВАНЕ В АВТОБУСА СТАВА ПО РЕД НА ЗАПИСВАНЕ:
 • МЕСТА ОТ 1 ДО 4 МЯСТО СЕ ДОПЛАЩА - 30 лева!
 • МЕСТА ОТ 5 ДО 12 МЯСТО СЕ ДОПЛАЩА - 25 лева!
 • ПРЕД И ЗАД ВТОРА ВРАТА НА АВТОБУСА - 25 лева!

ЗАБЕЛЕЖКА:
 • туристите желаещи да бъдат настанени на една маса в Новогодишната вечер, трябва да заявят желанието си предварително в офисите на "Туроператорът" и при възможност от страна на хотела ще бъде изпълнено.
 • Всичките a'la карт ресторанта по време на Новогодишните празници НЯМЯ ДА РАБОТЯТ!!!

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ
 • Международен паспорт или лична карта

УСЛОВИЯ ПРИ ПЪТУВАНЕ И НАСТАНЯВАНЕ В КУРОРТИТЕ НА ТУРЦИЯ!
 • 1. Настаняването в хотелите при пристигане става след 14.00 часа, а освобождаването на стаите до 12.00 часа!
 • 2. При настаняването в хотели на база ALL INCLUSIVE (храна и местни алкохолни и безалкохолни напитки) храненията започват винаги от обяд или вечеря в зависимост от правилника на съответния хотел, никога не започват от закуска! Започването на даден пакет при настаняване с обяд, той приключва със закуска последния ден. При започването с вечеря, приключва с обяд!
 • 3. Преди настаняване в стаите и след освобождаване на същите не се ползват никакви услуги в хотелите или се ползват срещу заплащане!
 • 4. При настаняване на трима възрастни в стая с три легла, не се гарантират три оделни нормални легла, тъй като винаги третият възрастен ползва отстъпка от цената и затова се настанява на допълнително легло, същото важи и за всички деца настанени в стандартна стая! Трети възрастен и деца се настаняват на редовно легло само, когато се заплати фамилна стая или апартамент!
 • 5. Настаняването в стая с изглед към морето или в основна част на хотела става само в случаите където е обявено доплащане за това и съответно е заплатено предварително в офисите и представителствата на "Туроператорът" .
 • 6. Точният час и място на отпътуване от България, номер на автобуса и съпровождащия водач от "Туроператорът" се съобщават в ден сряда в седмицата на тръгване!
 • 7. Настаняването в автобусите е според датата на записване!
 • 8. Намаленията за деца са валидни само при настаняване с двама възрастни в стая.
 • 9. Всички деца имат седалка в автобуса!

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ В ЧАНАККАЛЕ

ТРОЯ
Троя е град разположен на източния бряг на Егейско море, в северозападната част на Мала Азия. Най-популярен в света е с това, че е бил център на легендарната Троянска война, описана в гръцкия епичен цикъл „Илиада“ от Омир. Градът е добавен към Списъка на световното културно наследство на Юнеско през 1998 година.
Троя е забележителност, която се намира по бреговете на провинцията Чанаккале. Археологическите проучвания доказват, че градът е имал активно и будно население през множество древни епохи – още от Античността до ден днешен. Първите сведения за съществуването му датират от 3 век пр. Хр. Троя привлича посетителите най-вече с легендарната история за Троянската война и митът за хубавата Елена. Едва ли има човек, който да не е чувал най-великата любовна история, история за богове и герои, за най-прочутия войн на земята и за най-красивата жена.
За спомен можете да си вземете сувенири от безбройните сергии, примамващи с интересни и оригинални подаръци.
 • Цена на възрастен - евро, дете (4-9г.) - евро, дете (0-3г.) - безплатно.
Цената включва: Посещение на античния град Троя; входни такси, двупосочен трансфер, лицензиран екскурзовод на български по време на екскурзията.

АСОС
Вероятно не е случаен факта, че точно в древния град Асос, разположен на хълм с една от най-прекрасните гледки към Егейско море, Аристотел полага основите на първата школа по философия. Днес Асос се нарича Бехрамкале. Известният просветен център на античността се намира на територията на модерна Турция в провинция Айвалък, на 87 км южно от Чанаккале и Дарданелите. Очарованието на гледката обаче продължава да е неземна и опияняваща. Безкрайно море, сред което ясно се откроява формата на остров Лесбос, бистра като сълза вода и ... най-прекрасните залези. Историците предполагат, че мястото е било населено от хората още 7 век преди Христа. И днес градчето ревностно пази автентичния си вид. Хълмът е покрит с многовековни каменни къщи, а стръмните тесни сокаци са покрити с павета, които създават усещаните, че са положени още от времето на прочутия античен мъдрец Аристотел. На върха се намира удивителния храм на Атина.Акрополът е построен през VI в. Пр. Хр. Заобиколен е от 3 метрови крепостни стени и антична порта, която и днес е в прекрасно състояние. В близост до храма ясно се виждат останките от някогашния амфитеатър, ориентиран към морето и остров Лесбос, големите монументални камъни от основите на агората, римския некропол и редица още по-малки древни постройки. Отивайки до Асос не можете да не слезете и до старото пристанище, което е разположено в прекрасния залив Ердемит точно в подножието на хълма с атинския храм. Стръмният скалист бряг изненадващо прехожда в широк кей с просторна равна ивица. Тя е застроена с долепени една до друга кокетни масивни сгради, заобиколени от множество цветя, буйна средиземноморска растителност и малки романтични ресторантчета.
 • Цена на възрастен - евро, дете (4-9г.) - евро, дете (0-3г.) - безплатно.
Цената включва: Посещение на руините на Асос, Храма на Атина , Пристанището в селището Бехрамкале, Античният театър, входни такси, двупосочен трансфер, лицензиран екскурзовод на български по време на екскурзията.

ТО има сключена Застраховка “ Отговорност на туроператора“ по чл. 97 от ЗТ с "Застрахователно дружество ЕВРО ИНС , с полица № 065 0000276/001
Хотели по програмата
ANZAC
460 лв.
Чанаккале
Чанаккале
AKOL HOTEL
538 лв.
Чанаккале
Чанаккале
Чанаккале
Чанаккале